Këshilli Drejtues i Partisë Socialdemokrate ka zgjedhur kryesinë e re.

Këtë e kanë bërë të ditur përmes një njoftimi në Facebook.

Nënkryetarë është zgjedhur Dukagjin Gorani dhe Qëndron Kastrati.

“Në kryesinë tonë 40 për qind e anëtarëve janë gra, ashtu siç e përcakton edhe statuti i partisë”.

“Struktura e re e socialdemokratëve, që kombinon dijen teorike, përvojën politike, ekspertizën dhe përvojën qeverisëse, do t’i japë fuqi socialdemokracisë në Kosovë duke e shndërruar Partinë Socialdemokrate në faktor të rëndësishëm politik në vendin tonë”, thuhet në njoftimin e PSD-së.

Anëtarët e zgjedhur të kryesisë janë:

Adonis Tahiri
Aida Dërguti
Agon Baraku
Albulena Smakaj
Alisa Hasani
Bajram Kelmendi
Belgzim Kamberi
Besa Baftiu
Dardan Molliqaj
Dardan Sejdiu
Donika Çapriqi
Driton Çaushi
Frashër Krasniqi
Gurjeta Zeka
Kaqusha Jashari
Nol Nushi
Shpend Ahmeti
Teutë Rrusta
Vala Peshku
Visar Ymeri
Zgjim Hyseni
Dy nënkryetarët e zgjedhur:
Dukagjin Gorani
Qëndron Kastrati