Vazhdojnë numërimet në qarkun e Dibrës.

Deri në këto momente mësohet se janë numëruar 178 kuti votimi nga 256 që janë gjithsej.

Në qarkun e Dibrës janë numëruar 178 kuti votimi nga 259 që janë gjithsej.

Në bazë të rezultateve të deritanishme, Partia Socialiste merr 19661 vota ose 2 mandate dhe Partia Demokratike 1563 vota ose 2 mandate.

Ndërkohë LSI ka 9251 vota ose 1 mandat dhe PDIU merr 7734 vota ose 1 mandat./albeu.com