LAJMI I FUNDIT:

Protestojnë punëtorët e kombinatit ‘’Jugohrom’’

Protestojnë punëtorët e kombinatit ‘’Jugohrom’’

Të punësuarit e Jugokromit kanë mbajtur një protestë para objektit të këtij kombinati, me ç’rast kanë shpalosur tri kërkesa të tyre drejtuar Ministrisë për ekologji dhe planifikim hapësinor, njofton Telegrafi.


Sindikata e të punësuarve kërkon që ministria të ndaloj trysninë për mbylljen e kombinatit ‘’Jugohrom’’, të punësuarit të kthehen në punë deri më 1 mars, dhe udhëheqësia e kombinatit të zbatojë procesin e vendosjes së filtrave.

Reklama

Punëtorët janë zotuar se do të vazhdojnë me protesta nëse nuk plotësohen kërkesat e tyre. Ata mendojnë se fabrika nuk duhet të mbyllet sepse nuk është i vetmi ndotës i ajrit në Tetovë, dhe nuk është ndotësi më i madh i ajrit. /Telegrafi/