Ministrja e Financave, Hykmete Bajrami ka njoftuar se ka propozuar që të ulet norma e akcizës për lëngjet dhe për veturat hibride.

Sipas Bajramit, kjo do të hyn në fuqi në momentin kur njoftohet Komisioni për Buxhet dhe Transfere

“Propozim vendimi i MF është votuar sot nga qeveria dhe hyn në fuqi në momentin kur njoftohet Komisioni për Buxhet dhe Transfere i Kuvendit të Republikës së Kosovës”, shkruan Bajrami. /Telegrafi/