Stafi i Librarisë “Dukagjini” sjell rekomandimet për librat që ia vlejnë të lexohen gjatë stinës së verës. Përveç propozimeve, “Dukagjini” ua ofron mundësinë dashamirëve të librit të bëjnë zgjedhje mes ofertave të ndryshme.

Lexuesit e kanë mundësinë e përfitimit të zbritjeve të ndryshme, në setet e librave të përzgjedhur nga vet stafi i librarisë. Këto oferta do të vijnë çdo ditë përgjatë stinës së verës, përmes rrjeteve sociale.

Më poshtë mund t’i gjeni propozimet dhe ofertat e kësaj jave të Librarisë “Dukagjini”.