Pas eksportit të suksesshëm të dritareve dhe dyerve drejtë Shteteve të Bashkuara të Amerikës, tani ato shihen të montuara në objekt nga FASAL USA.

Përkundër barrierave të shumta tregtare që kanë prodhuesit vendor në eksportimin e mallrave jashtë vendit, kompania prodhuese FASAL pjesë e LINE Group, mund të krenohet që dyer e dritare nga PVC plastika dhe alumini do jenë pjesë e jetës së familjeve në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Dyert dhe dritaret kualitative nga FASAL janë prodhuar sipas karakteristikave të kërkuara nga klientët tonë në SHBA.

Po ashtu, produktet tona tashmë janë pranuar edhe në projektet tjera.

Eksportet e dritareve FASAL vazhdojnë në projekte të tjera në SHBA.

Kompania vendore FASAL fillon eksportin në Shtetet e Bashkuara të Amerikës Kompania vendore FASAL fillon eksportin në Shtetet e Bashkuara të Amerikës

FASAL është ne negociata që të fillojë prodhimin e më pas eksportin e dyerve dhe dritareve për në Kanada.