Është fjala për veturën komode më të re të llojit Dacia Jogger që ia vlen çdo qindarkë e shpenzuar për të.

Tash po ju tregojmë pse ia vlen:

Dacia Jogger, makinë me 7 ulëse, mjaft komode, me çmim shumë të arsyeshëm, shumë e mirë për tu vozitur, me dizajn mjaft rifreskues brenda dhe jashtë, me sedlije me mbështetëse mjaft komforte, me dy porta USB te mjaftueshme për të gjithë familjen, thënë shkurt është një kategori tjetër në aspekt pozitiv.

Kështu që ti vet i 7-ti ke me qenë rehat në çdo udhëtim sepse Dacia Jogger me 7 ulëse i rehaton 7 veta.

Pra me një fjalë Dacia Jogger kombinon veturën sportive me atë komforte familjare.

Këtë veturë mbresëlënëse e gjeni në familjen e madhe të Automita!