Gjithsej 27 emigrantë janë zbuluar dje në një makinë “Volkswagen” me targa të Kumanovës.

Siç njoftojnë nga MPB, policia i ka gjetur emigrantët rretho orës 18:20 në Marvinci të Gjevgjelisë.

“Shoferi D.R (31) nga Velesi është arrestuar për shkak të dyshimeve se ka kryer veprën penale ‘kontrabandë me emigrantë’ dhe ndaj tij do të ngritet padi adekuate”, thonë nga MPB.

Ata shtojnë se emigrantët janë dorëzuar në Qendrën pranuese në Gjevgjeli./Telegrafi/

Foto: Arkiv