LAJMI I FUNDIT:

Po kërkoni punë të re? – Shfletoni konkurset e hapura në Telegrafi Jobs

Po kërkoni punë të re? – Shfletoni konkurset e hapura në Telegrafi Jobs

Telegrafi Jobs, platforma juaj më e besueshme për oferta pune, ka konkurse të reja pune për të gjithë ata që janë në kërkim të një pune të re. Në vazhdim do të gjeni disa nga pozitat e hapura aktualisht. 

Shitës – staffiX 

Kompania staffiX, e specializuar në fushën e rekrutimit dhe përzgjedhjes së stafit, kërkon shitës për industrinë e qeramikës në Çagllavicë. Kandidati i përzgjedhur do të marrë përsipër shërbimin e klientëve në dyqan dhe do të merret me finalizimin e inkasimit të pagesës, ndër të tjera. Ofrohet paga bazë prej 500 euro. 

Afati i fundit për aplikim është 28/01/2024 

APLIKONI DIREKT KËTU 

Senior Technical Consultant – Suisse Tech Partners Kosovo LLC 

Suisse Tech Partners Kosovo LLC kërkon Senior Technical Consultant. Aplikantët duhet të kenë përvojë në rolet e teknologjisë dhe të kenë njohuri të mira teknike. Shpallja është e hapur për të gjithë kandidatët me përvojë relevant në fushën e teknologjisë. 

Afati i fundit për aplikim është 15/02/2024 

APLIKONI DIREKT KËTU 

Tender invitation – Purchase of a Waste Collection Vehicle – Democracy Plus 

Democracy Plus ka publikuar një tender për blerjen e një Mjeti për Mbledhjen e Plehrave. Kompanitë e interesuara për këtë tender mund të gjejnë të gjitha informacionet këtu: Tender Invitation. 

Afati i fundit për aplikim është 29/01/2024 

APLIKONI DIREKT KËTU 

Email Marketing dhe Data Entry – Black Forest IT Talents 

Kompania Black Forest IT Talents është në kërkim të një Specialisti për Email Marketing dhe Data Entry. Kandidati i përshtatshëm do të merret me menaxhimin e fushatave të Email Marketing dhe do të kryejë operacione të Data Entry. 

Afati i fundit për aplikim është 01/02/2024 

APLIKONI DIREKT KËTU 

Senior Account Manager- zeropozitive sh.p.k

Kompania zeropozitive sh.p.k po kërkon një Senior Account Manager me pervojë dhe talent për t’u bashkuar me ekipin e tyre kreativ. Kandidati i suksesshëm do të merret me menaxhimin dhe zgjerimin e marrëdhënieve me klientët. Aplikantët duhet të kenë aftësi të mira në menaxhimin e projekteve, ruajtjen e klientëve dhe konfliktet dhe mbi të gjitha, të jenë udhëheqës në ekip. 

Afati i fundit për aplikim është 03/02/2024

APLIKONI DIREKT KËTU

Telegrafi Jobs është platforma më e besueshme për oferta pune në Kosovë dhe më gjerë. Mundësitë për pozita pune janë të pafundme dhe në rritje të vazhdueshme.  

Kërkoni sot në Telegrafi Jobs për të gjetur pozitën e duhur për ju. Konkurset janë të hapura për të gjithë që janë në kërkim të një pune dhe ju inkurajojmë të aplikoni sa më shpejt.  

Mos harroni, vende të reja pune shtohen çdo ditë në platformën tonë.  

Për më shumë informacione vizitoni:

Facebook: Telegrafi Jobs

Instagram: telegrafi.jobs

Email: jobs@telegrafi.com 

Web: https://jobs.telegrafi.com/