Prej disa kohësh, Epic Games ka shpërndarë lojëra nga oferta e saj për lojtarët falas çdo javë, kështu që bëni edhe këto.

Pas hiteve të tilla si NBA 2K21, Alien: Islolation dhe Among Us, ka ardhur radha për tifozët e strategjisë të cilët do të jenë në gjendje të shijojnë lojën Frostpunk nga kjo fundjavë.

Nëse nuk keni dëgjuar ende për këtë lojë, është një kombinim i ndërtimit të qytetit dhe mbijetesës, i cili me kalimin e kohës ka tërhequr një numër të madh të adhuruesve dhe ka përjetuar disa zgjerime.

Nëse jeni një tifoz i vërtetë i lojërave menaxheriale, Frostpunk meriton t’ju jepet një shans këtë fundjavë.

Ju mund ta shkarkoni lojën falas KËTU.