Juristët e sapo diplomuar, pozuan të kënaqur me arritjet e tyre dhe mundësinë që iu është dhënë që të kryejnë praktikën – por, në imazhin e postuar ka shumë pjesë të pazakonta.

Zyrtarët e avokaturës që ndodhet në Zelandë të Re, kanë vendosur që ta editojnë fotografinë, duke ua hequr prej duarve shishet me shampanjë, transmeton Telegrafi.

Imazhi i postuar

Mirëpo, kjo gjë shkaktoi më shumë shqetësim, se sa të shfaqeshin derisa ishin duke festuar me dije.

Pjesët ku janë hequr gotat

“Çfarë kanë gjymtyrët e tyre, duket sikur t’i kenë mbajtur gjatë në ujë” si dhe “më duket s njërës po i mungon edhe krahu”, ishin dy prej komenteve të shumta. /Telegrafi/