Petrol Company tani do të jetë afër qytetarëve të Vitisë, duke hapur pikën më të re të sajë me çmime më të lira, duke garantuar kualitet të lartë si dhe duke ofruar shumë zbritje dhe shpërblime deri në Jack Pot “Banesë”.

Shkelzen Jusaj pronar i Petrol Company ishte i pranishëm në hapje si dhe personalisht furnizojë me derivate klientin e parë të kësaj pike.

Shumë qytetarë të Vitisë e mirëpriten hapjen e kësaj pike pasi që sipas tyre ishte shumë e nevojshme që Petrol Company të jetë afër tyre dhe të sjellë derivate cilësore dhe çmime të lira.

Të gjithë ata që dëshirojnë të furnizohen në pikën më të re të Petrol Company në qytetin e Vitisë, mund ta gjeni në rrugën e Preshevës. /Telegrafi/