Në ndonjë pikë të jetës tuaj, padyshim se keni përjetuar dhimbje të ndryshme në stomak apo keni pasur probleme me kapsllëk.

Megjithatë, joga dhe teknikat e ndryshme të frymëmarrjes mund të jenë tejet efektive në trajtimin e problemeve shëndetësore të stomakut, e gjithashtu për ata që kanë probleme me kapsllëk.

Në infografikën e tyre “Pesë Poza të Jogas për Tretje më të Mirë”, Benefiber sugjeron se sistemi i mirë i tretjes mund të arrihet vetëm me joga.

Hulumtimet e mëhershme kanë zbuluar se ushtrimet fizike si joga, dietat dhe menaxhimi i stresit mund të ndikojë në zvogëlimin e niveleve të stresit.

Sidoqoftë, më poshtë e keni infografikën e Benefiber në gjuhën angleze, ku ushtrimet e preferuara mund t’i kërkoni vetëm me titull në YouTube dhe ta shihni qartë si performohen. /Telegrafi/