LAJMI I FUNDIT:

Përse njerëzit largohen nga personi të cilin e dashurojnë?

Përse njerëzit largohen nga personi të cilin e dashurojnë?

Mund të jetë alarmante kur jeni në një lidhje që mendoni se po shkon shumë mirë, por papritmas lidhja përfundon dhe ju mbeteni duke u ndjerë të mërzitur, konfuz dhe të vetmuar

Reklama

Nëse partneri/ja ju ka dashuruar, përse do të largohej nga ju?

Epo, lidhjet janë të vështira për t’u kuptuar, e shpeshherë ka shumë gjëra të cilat nuk vërehen në sipërfaqe por duhet analizuar në thellësi, transmeton Telegrafi.

Ndonëse ndarja mund të duket si diçka e papritur për ju, faktikisht nuk mund të jetë edhe aq e papritur.

Këto janë dy arsyet se përse njerëzit largohen nga personi të cilin e dashurojnë:

Nuk ndihen të respektuar

Nëse partneri/ja ndihet se nuk po e respektoni dhe vazhdimisht jeni duke ia poshtëruar zgjedhjet, mendimet apo veprimet, atëherë kjo mund të jetë një arsye se përse mund ta përfundojë lidhjen.

Nuk ndihen se kanë mbështetje emocionale

Nëse partneri/ja ndihet se nuk po e mbështetni emocionalisht, atëherë kjo nënkupton se mund të ketë dhimbje dhe lëndime në lidhje. Kështu, ai/ajo do të ketë kujdes nga ju sepse mungesa e mbështetjes nuk është diçka që tejkalohet lehtë. /Telegrafi/