Edhe pse ka frena të skuderive të Formula 1, Lamborghini i fuqishëm ishte shumë për një shofer të papërvojë.

Lamborghini Huracan STO është një version i veçantë i destinuar për drejtuesit kryesorë që duan të perfeksionojnë aftësitë e tyre të drejtimit në pistë. Darius Dobre nga Braça Dobre definitivisht nuk është në mesin e tyre, por megjithatë ai meriton lëvdata.

Përkatësisht, ai vendosi të testojë potencialin e Lamborghinit i izoluar, më saktë në një pistë të braktisur garash, kështu që nuk rrezikoi askënd përveç vetes. Dhe vëllai i tij, i cili ka regjistruar të gjithë ngjarjen dhe për pak sa nuk ka përfunduar si viktimë.

Reklama

Bisha e mundësuar nga YouTuber-i përbindëshi V10 u rrëzua deri në fund dhe gjithçka shkoi mirë në fund. Mirëpo, pas kthesës kah, ai ka shkelur sërish gazin dhe ka nisur të vrapojë drejt pozicionit të nisjes. Siç ndodh zakonisht, mungesa e eksperiencës, e përzier me entuziazëm, bëri dëmin e saj dhe shoferi frenoi shumë vonë. Lamborghini u tërhoq dhe përfundoi në gardh.

Reklama

Për fat të mirë në aksident, YouTuber-i nuk u lëndua, kështu që të gjithë afro njëmbëdhjetë milionë besimtarët e tij mund të marrin frymë të lehtësuar. I tronditur dukshëm, ai tha se ky ishte aksidenti i tij i parë me makinë.

Reklama

Shpresojmë se ai ka mësuar mësimin e tij se si të drejtojë makina kaq të fuqishme. Një makinë me vlerë më shumë se 300 mijë euro do të duhet të servisohet dhe të restaurohet tërësisht në pjesën e përparme për shkak të dëmtimit, e cila nuk do të jetë e lirë. Megjithatë, kjo nuk do ta shqetësojë shumë pronarin, ndaj në fund të videos ai njoftoi se mund të kthehet në Chiron të Bugattit. /Telegrafi/