0Shares

Një shëtitje dhe një vizitë e qendrës tregtare Ramstore Mall nga ky çift i ri u shndërrua në kënaqësi të vërtetë. Çifti i ri nga Shkupi kishte guxim të shtyp sustën për aksion dhe pas kësaj ndodhi mrekullia, erdhën befasitë e mëdha.

Përveç dhuratave që i fituan për këtë çift pati edhe një festë të vërtetë me një shfaqje me vals modern profesional.

Video në vijim tregon befasinë që i ka bërë Ramstore Mall për çiftin që pati guxim të shtyp sustën dhe të fitojë dhjetëra dhurata dhe 30.000 denarë që mund t’i harxhojë në Garage Sale që organizohet në Ramstora Mall nga 17 deri në 23 gusht.

Kjo befasi mund të jetë edhe për ju nëse e merrni guximin të jeni në Ramstore Mall në këto data. /Telegrafi/

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)