0Shares

Në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve është përmbyllur numërimi i të gjitha votave të dy subjekteve politike: Kosovaki Nevi Romani Partia (KNRP) dhe Partia Rome e Bashkuar e Kosovës (PRBEK).

Siç njofton KQZ, rinumërimi është përmbyllur në kohë të shpejtë, pasi bëhet fjalët për rinumërimin e votave të vetëm dy subjekteve politike.

Edhe pas rinumërimit, renditja e këtyre dy subjekteve ka mbetur e pandryshuar.

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)