Pa grim ndonjëherë ndihemi lakuriq dhe të paplotësuar. Megjithatë, yjet botërore gjithnjë e më shpesh fotografohen pa kurrfarë grimi, madje edhe në tepihun e kuq shëtisin pa grim

Trendi i ri në rrjetin shoqëror Instagram ka iniciuar plotësisht një mënyrë të re grimi – pa maskarë, transmeton Telegrafi.

Mënyra e këtillë e re e grimit do t’ju kursejë kohën e heqjes së grimit dhe e pastrimit të fytyrës, ndërkaq do ta bëjë dukjen tuaj më të freskët.

Kur e hiqni maskarën, mbetja e grimit do të duket më natyrshëm. Vëmendjen do ta orientoni në pjesët e tjera të fytyrës të cilat e meritojnë këtë, siç janë hijesimet shumëngjyrëshe në sy apo mollëza të theksuara.

View this post on Instagram

A post shared by Sheri Stroh (@sheristroh) on May 29, 2019 at 5:40pm PDT

Për këtë arsye grimerët e famshëm në javët e modës gjatë këtij viti manekinet i kanë dërguar në pista fare pa maskarë.

Edhe një përparësi është që nuk do të prishni grimin kur pa dashje fërkoni sytë apo jeni të përgjumur.

Kujtohuni se sa herë nuk e keni pastruar mirë maskarën para se të shkoni të flini gjumë, andaj të nesërmen jeni munduar me mbetjet dhe ngjyrën e zezë nën sy.

Me trendin e ri do të shmangni çdo nervozizëm. /Telegrafi/