Dëshironi të përfitoni nga ofertat, ndryshe nga të tjerët? Dëshironi të kurseni para në çdo blerje dhe të përfitoni nga ofertat e limitura? Bëhuni anëtar i Club5* dhe porosisni me privilegje në të gjitha brendet: Dormeo, Top Shop, Walkmaxx, Delimano, Wellneo dhe Rovus.

Ju do të mund të përfitoni nga dy lloje të antarësimit.

Antarësimi PREMIUM 1-vjeçar nga i cili do të përfitoni:

Broshurë kursimi deri në 100€
Kupona me vlerë kursimi 5€ dhe 10€
1x Kupon për postë falas
Dhuratë për mirëseardhje
Zbritjet më të mira nga brendet më të mira
Mundësi shfrytëzimi edhe nga anëtarët e familjes tuaj
Produkte dhe çmime ekskluzive
Katalogjet e zbritjeve falas

Pasi ju keni çmuar blerjen e zgjuar duke zgjedhur kualitetin e produkteve të përzgjedhura të Club 5* dhe përfitimeve që ju jep anëtarësimi ne Club 5*, kjo ju shpërblehet me statusin si anëtarë EKSKLUZIV.

Anëtarësim EKSKLUZIV 2- vjeçar, nga i cili përfitoni të gjitha përfitimet e antarësimit PREMIUM, por me disa shtesa eksluzive:

Dhuratë për ditëlindje
Zbritje deri në 70%
Dhuratë me çdo dyshek Dormeo
Dhuratë me çdo set enësh Delimano
Kupona shtesë me vlerë 5€ dhe 10€
Kupon shtesë për postë falas

Disa nga ofertat eksluzive nga të cilat mund të përfitoni si antarë të club5* janë:

Total Set Dormeo me 60% zbritje
Shtresë Dormeo Reneë Eucalyptus me 7 Zona, -35% zbritje
Produktet e pastrimit Rovus deri në 60% zbritje
Produkte Delimano deri në 60% zbritje etj

Si anëtar i Club 5*, ju me të vërtetë mund të bleni më shumë dhe të paguani më pak.  Prandaj thirr në numrin pa pagesë: 0800 100 90, ose klikoni KËTU për të parë të gjitha ofertat.