Ngrini dukjen e trupit tuaj në nivel më të lartë me ndihmën e superserive të cilat do të aktivizojnë të gjitha grupet kryesore të muskujve

Çdo stërvitës ka dëshirë që të ngrejë performancën e vet dhe të jetë në gjendje që të ngrejë pesha të mëdha.

Mirëpo nëse fokusoheni ekskluzivisht në ndërtimin e muskujve, në numër të vogël të përsëritjeve nuk do të shkaktoni patjetër hipertrofinë e muskujve dhe të shtoni vëllimin e tyre.

Fatmirësisht, ekziston mënyra që ta bëni këtë – superseritë, transmeton Telegrafi.

Këtë program e përbën kombinimi i peshave të mëdha dhe i ushtrimeve me numër të madh të përsëritjeve gjë që si efekt ka qarkullim më të madh të sasisë së gjakut në indet muskulore.

Reklama

Këto lëvizje të bashkuara të cilat bëhen njëra pas tjetrës pa pauzë, efektin më të madh e kanë kur i bëni pasi që t’i përfundoni ushtrimet e ndërlikuara me pesha të mëdha.

Reklama

Bëni dy deri në tri seri për ushtrim, varësisht nga lodhja që e ndieni.

STËRVITJET

BICEPSI

Ushtrimi A: Lakim bicepsi me përdredhje
8 – 12 përsëritje

Ushtrimi B: Lakim bicepsi në veglën TRX
10 – 15 përsëritje

TRICEPSI

Ushtrimi A: Ekstension në dysheme me pesha dore
8 – 12 përsëritje

Ushtrimi B: Shtrirja e muskujve triceps
10 – 15 përsëritje

GJOKSI

Ushtrimi A: Landmine. Shtytje për gjoks
10 – 15 përsëritje

Reklama

Ushtrimi B: Pompat deficit
Punoni deri sa të keni fuqi

SHPINA

Ushtrimi A: Ushtrime me krahë të hapur sikur vozisni barkën me kapje të gjerë
8 – 12 përsëritje

Ushtrimi B: Përmbysja
Ushtroni deri sa të keni fuqi

/Telegrafi/