Industria e ndërtimit në vendin tonë po kalon në një revolucion të madh arkitekturor, dhe bartës i këtij revolucioni pa dyshim mund të thuhet se është Al Trade Center.

Është kompleksi Linda Premium Residence që po ndërtohet në kryeqytet dhe po konsiderohet si mrekulli e rearkitekturore – e ky epitet me plot me drejtë.

Fillimisht kujtojmë që Al Trade Center doli me risinë e parë që rrallë shihet në ndonjë banesë e kompleks tjetër – gjelbërim dhe terracat e mëdha.

Kjo ishte një risi që u mirëprit nga të gjithë ata që duan banesë me terracë dhe jo vetëm banesë me ballkon që ka hapësirë minimale shfrytëzuese, u prit me ngazëllim dhe ka nxitur interesim të madh te njerëzit me vizion që duan një jetë si ne perëndim, pa lëvizur asnjë fije këmbën për në perëndim.

Megjithatë, nuk është vetëm terraca risia arkitekturore.

Urat lidhëse mes banesave me banim të brendshëm – janë të pa para, të cilat po bëhen realitet në Prishtinë, në kompleksin Linda Premium Residence

Këto ura mes banesave do të jetë të banueshme, ndërkaq ato i bëjnë objektet e kompleksit të duken në formë të përkryer, jo vetëm nga aspekti estetik, por edhe inxhinierik.

Urat mes banesave e bëjnë banimin të veçantë, ato kanë edhe terrasa me gjelbërim mbi të cilat janë pjesë e hyrjes së një llamelle. Janë të pa para ndonjëherë në vendin tonë, andaj një e ardhme me një arkitekturë të tillë u takon njerëzve më vizion dhe që duan zgjidhje për gjenerata të tëra.

Veçanti e kompleksit banesor Linda Premium janë pikërisht këto urat lidhëse, të cilat përpos aspektit funksional  ku janë të organizuara hapësirat për banim, aty gjenden edhe terracat dhe kulmet e gjelbërta.

Urat paraqesin vizionin e arkitektit në aspektin arkitektonik dhe artistik, një koncept me karakter të portave, tipike nga arkitektura tradicionale shqiptare, prezente në gjithë trojet tona.

Në këtë projekt, arkitekti ka shprehur dhe përafruar vizionin e tij të përfshihet arkitektura tradicionale e shprehur në gjuhën arkitektonike botërore.

Për t’u bërë me banesë në Linda Premium Residence, aty ky syri juaj për herë të parë do të takohet me urat lidhëse dhe terracat e banesave, keni edhe mundësi financimi që Al Trade Center e ka vënë në bashkëpunim me bankën NLB.

Kontakoni tani në numrat e telefonit, dhe blej banesë si në perëndim:

0800 77 770(pa pagesë), +383(0)44 976 777, +383(0)49 777 127, +383(0)49 318 676.
info@altradecenter.com
altradecenter.com

/Telegrafi/

Artikull i Sponsoruar