LAJMI I FUNDIT:

Për këto tri shenja, më në fund, më 15 shtator, fillon një periudhë stabiliteti

Për këto tri shenja, më në fund, më 15 shtator, fillon një periudhë stabiliteti

Fundi i Merkurit retrograd ndikon pozitivisht tek ata

Reklama

DASHI

Nëse Merkuri retrograd u shkaktoi pjesëtarëve të shenjës së Dashit pengesa dhe sfida të papritura në jetën e tyre profesionale, fundi i Merkurit retrograd u sjell atyre një fillim të ri. Tani ata do të kenë mundësinë të përparojnë më shpejt dhe të arrijnë qëllimet e tyre.

Energjia e pjesëtarëve të shenjës së Dashit do të lulëzojë përsëri, duke i lejuar ata të marrin iniciativën dhe të arrijnë sukses, transmeton Telegrafi.

BINJAKËT

Për Binjakët, fundi i Merkurit retrograd sjell lehtësim dhe qartësi në komunikim. Gjatë Merkurit retrograd, Binjakët mund të ndihen të hutuar dhe të keqkuptuar.

Tani mesazhet e tyre do të kuptohen më mirë dhe idetë do të rrjedhin më shpejt. Ata i pret një periudhë produktiviteti dhe bashkëpunimi të suksesshëm me të tjerët.

PESHQIT

Peshqit do të ndiejnë një lehtësim të thellë emocional pas përfundimit të Merkurit retrograd. Gjatë asaj kohe, pjesëtarët e kësaj shenje ishin të hutuar për ndjenjat dhe marrëdhënien e tyre të dashurisë.

Tani intuita dhe inteligjenca e tyre emocionale do të dalin sërish në horizont. I pret një kohë për një kuptim më të thellë të vetes dhe marrëdhënie të ngushta. /Telegrafi/