LAJMI I FUNDIT:

Për këtë 7 – 8 Mars zgjidhjen e ke n’eGjeta.com!

Për këtë 7 – 8 Mars zgjidhjen e ke n’eGjeta.com!

Dy data shumë të rëndësishme, njëra në shkollë e tjetra në shtëpi.

7 Marsi gjithmonë na përkujtojnë sakrificën dhe mundin e të parëve tanë për të pasur shkollim në gjuhën shqipe. Shumëçka vjen e shkon, por këtë datë të rëndësishme nuk mund ta harrojmë kurrë, kjo ditë na kujton shkollën e parë shqipe, mësonjëtoren e Korçës, mësuesit dhe nxënësit e parë që ishin pjesë e kësaj shkolle.

Ndërsa 8 Marsi, Dita Ndërkombëtare e Gruas, e cila festohet nëpërmjet aktiviteteve të shumta. Kjo festë është kthyer në një simbol të veçantë për nënat dhe vajzat, të cilat në këtë ditë ndihen të privilegjuara. Ato marrin dhurata nga fëmijët apo bashkëshortët, në shenjë mirënjohje dhe respekti. Kjo ditë shërben jo vetëm për bashkimin e grave pa dallim feje, race, kulture, gjuhe dhe prejardhjeje, por edhe për të kujtuar përpjekjet për barazi, paqe, drejtësi.

Sigurisht se po mendoni se çfarë dhurata të bëni si dhe ku ti gjeni më lehtë dhe më lirë. Atëherë ku tjetër pos në platformën gjigante eGjeta.com!

Në krye të webfaqes i shihni produktet që janë specifikisht në zbritje për këto dy data që po ashtu shpresojmë që ju lehtësojmë në zgjedhje.

eGjeta.com është platformë ku mund të bleni llojllojshmëri të produkteve, si p.sh. goma, vajra, aksesorë dhe pjesë për veturën tuaj, laptop, kompjuterë, smartphone, kozmetikë, pajisje sportive, pajisje shtëpiake, si dhe shumë produkte tjera.

Vlen të ceket se çdo gjë për çfarë keni nevojë mund ta porosisni nga rehatia e shtëpisë tuaj, ndërkaq ofrohet edhe transporti falas!

Përndryshe, për të porositur produkte origjinale dhe me garancion, apo për çfarëdo pyetje tjetër, vizitoni eGjeta.com në:

Web: eGjeta.com
Facebook: Egjeta.com
Instagram: Egjeta_com

Artikull i sponzorizuar