Ndjeshmëria e lëkurës së foshnjave e cila në shumicën e rasteve shoqërohet me skuqje, bën që secila nënë t’i kushtojë kujdesin maksimal për më të vegjlit e tyre. Në mënyrë që të përcaktohen pelenat më të mira për lëkurën e ndjeshme, fillimisht duhet ta kuptoni se çfarë e shkakton këtë ndjeshmëri tek bebet. Ky është një hap i rëndësishëm, e i cili shpesh neglizhohet.

Në vend që thjeshtë të mbulohet kjo ndjeshmëri me një krem që krijon lehtësim të përkohshëm, më shumë rekomandohet të gjendet shkaktari dhe pastaj të zgjedhet pelena që është e përshtatshme për beben tuaj.

Pelenat TINA janë zgjidhja ideale për ndjeshmërinë dhe rehatinë e bebeve. Materiali i butë, kanalet e ajrosjet, super përthithja e ujit dhe ngjitësi fleksibil bën që pelenat TINA të ofrojnë rehati në shëndetin e lëkurës së foshnjës, duke siguruar njëkohësisht komoditet e rehati gjatë lëvizjes dhe fjetjes.

Pelenat TINA janë të prodhuara me shumë kujdes të veçantë dhe janë formuluar posaçërisht për të qenë të buta dhe jo irrituese, në mënyrë që bebja të ndihet e lirë gjatë rritjes – duke filluar nga lindja, zvarritja e deri tek ecja.

Prandaj, sigurohuni që fëmija juaj të përdor pelena cilësore dhe të rehatshme!