Është paksa ironike, por foshnjat duan të flenë. Pothuajse është gjithçka që duan të bëjnë gjatë dy muajve të parë të jetës së tyre.

Javët e para të lindjes së fëmijës, prindërit entuziazmohen kur fëmija zgjohet nga gjumi sepse kjo do të thotë se më në fund është mundësia për të lozur. Megjithatë, kur zgjohen natën, çdo prind do të dëshironte që ata t’i mbanin ata sy të bukur mbyllur në gjumë sa më shumë që është e mundur.

Foshnjat janë në gjendje ta ndjejnë frikën tonë për të pasur edhe një natë tjetër pa gjumë. Ka shumë arsye se përse foshnjat e kanë tendencën të zgjohen aq shumë gjatë natës.

Sidoqoftë, dy prej arsyeve më të mëdha kanë:

– Nëse janë lagur gjatë natës
– Nëse janë të uritur

Ndërrimi i çarçafëve të krevatit në orën 2 të mëngjesit, sigurisht se renditet në listën e gjërave më së paku argëtuese për prindër të rinj.

Rrjedhjet e pelenës brenda natës e ndërpresin gjumin e fëmijës dhe po ashtu të prindit pa arsye.

Dhe, pasi që lagia gjatë natës mund ta shkaktojë zgjimin nga gjumi të foshnjës, më së miri është të përcaktoheni se cilat pelena kualitative duhet të përdoren që gjumi të jetë i rehatshëm për dy palët.

Duhet të ketë një mënyrë më të mirë apo jo?

Pelenat TINA e mbajnë lagështinë larg fëmijës tuaj, e që kjo nënkupton rrezik më të ulët për skuqje nga pelenat dhe e ndihmojnë beben të bëjë gjumë të rehatshëm. Rrjedhimisht, edhe prindërit e vazhdojnë gjumin të qetë e në rehati.

Fëmija juaj meriton një të nesërme më të mirë, prandaj mbajeni lëkurën e tyre më të thatë dhe më të shëndetshme me përdorimin e pelenave TINA.