Telefonat e palosshëm, me ekranet fleksibil dhe të palosshëm ngadalë po bëhen një ëndërr për prodhuesit e telefonave dhe ekspertët e teknologjisë.

Konsumatorët, megjithatë, janë ende në kurthin e të metave të pajisjeve të tilla eksperimentale.

Megjithatë, Samsung duket se ka një opsion të ri në plan.

Samsung paraqiti këtë patentë të ekranit të dyfishtë në vitin 2013, por, siç thekson Patent Mobile, leja u dha nga Zyra e Patentave dhe Markave të Tregut Sh.B.A vetëm muajin e kaluar.

Koha nuk mund të ishte më e përsosur, duke marrë parasysh që Microsoft sapo zbuloi kohët e fundit dy pajisje me ekran të dyfishtë që do të lansohen në 2020.

Pajisja e paraqitur në patentë duket se është një pajisje e vetme.

Patenta e siguruar kohët e fundit nga Samsung i jep dritë jeshile ndjekjes së konceptit të palosshëm me ekran të dyfishtë.

Sigurisht, modelet e patentave nuk bëhen gjithmonë produkte të vërteta, kështu që vetëm koha do të tregojë nëse vërtet do të ndodhë kjo.

Patenta e siguruar kohët e fundit nga Samsung i jep dritë jeshile ndjekjes së konceptit të palosshëm me ekran të dyfishtë.

Sigurisht, modelet e patentave nuk bëhen gjithmonë produkte të vërteta, kështu që vetëm koha do të tregojë nëse vërtet do të ndodhë kjo. /Telegrafi/