Të gjithë e keni dalluar dhe ndjerë cilësinë e ajrit në ambient të jashtëm që është jashtëzakonisht i dëmshëm për organizëm por fatkeqësisht nuk varet nga ju dhe nuk mund ta kontrolloni, por i njëjti ajër futet brenda ambienteve tuaja të brendshme që fatmirësisht këtë të fundit mund ta kontrolloni dhe ta ndaloni ju.

Sigurisht që po pasojnë mëdyshjet se “si ta menaxhojmë ne ajrin brenda dhomave tona”?

Përgjigjja e kësaj pyetje është përmes pastruesit intelegjent të ajrit për dhoma!

Pastruesi intelegjent i ajrit ose filtrues i ajrit i llojit Xiamoi Mi Air Purifer 3C zakonisht përdoret për dhoma të vogla me ekran LED që tregon cilësinë e ajrit, filtri HEPA eliminon grimcat prej 0,1μm duke përfshirë tymin, pluhurin, polenin, mykun, etj.

Shpejtësia e pastrimit 320 m3 / orë, pastron ajrin në dhoma rreth 106m2 në orë. Kontrolloni përmes aplikacionit celular, mbështetje për Google Assistant, Amazon Alexa, Mi Home.

Pastruesin e ajrit e gjeni ku tjetër pos në eGjeta.com, e gjeni me zbritje po ashtu nga 138€, e merrni për vetëm 99€.

eGjeta.com është platformë ku mund të bleni llojllojshmëri të produkteve, si p.sh. goma, vajra, aksesorë dhe pjesë për veturën tuaj, laptop, kompjuterë, smartphone, kozmetikë, paisje sportive, paisje shtëpiake, si dhe shumë produkte tjera.

Vlen të ceket se çdo gjë për çfarë keni nevojë mund ta porosisni nga rehatia e shtëpisë tuaj, ndërkaq ofrohet edhe transporti falas!

Përndryshe, për të porositur produkte origjinale dhe me garancion, apo për çfarëdo pyetje tjetër, vizitoni eGjeta.com në:

Web: eGjeta.com
Facebook: Egjeta.com
Instagram: Egjeta_com