0Shares

Me nismë të Shoqatës së Zonës Ekonomike Vuzbeg në Shkup, u realizua aksioni i pastrimit të Akuaduktit në Shkup. Autoritetet komunale të komunës Butel dhe Bashkisë së Shkupit i bashkërenduan aktivitetet për realizimin e këtij aksioni.

Akuadukti është objekt që ka shërbyer si furnizuem me ujë, nga burimi e deri në vendin e nevojshëm, që ka qenë një alegori e suksesshme për kompanitë që funksionojnë në Vizbeg.

Për realizimin e këtij aksioni, kompanitë e kësaj zone industriale siguruan mekanizmin dhe personelin e duhur për mbledhjen e hedhurinave./Telegrafi/

“Akuadukti i Shkupit”, ujësjellësi antik i vetmi në Maqedoni (Foto/Video) “Akuadukti i Shkupit”, ujësjellësi antik i vetmi në Maqedoni (Foto/Video)

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)