Të gjithë jemi lodhur nga pastrimi i shtëpisë me pajisje të mundimshme që nuk na kryejnë punë ashtu siç duam ne dhe të cilat na lodhin shumë. Për më tepër, shumica e pajisjeve për pastrim në treg janë të shtrenjta, kështu përveç që shpenzojnë paratë tona na marrin edhe kohë.

Një faktor tjetër i rëndësishëm në pastrimin e shtëpive tona janë edhe detergjentet që përdorim gjatë pastrimit të dyshemeve, dritareve, banjos etj, e që janë shumë të dëmshme për shëndetin tonë.

Për këtë arsye, ne ju prezantojmë produktet Rovus për pastrim dhe mirëmbajtje të shtëpisë të cilat ju mundësojnë pastrimin e shtëpisë tuaj lehtë, mirë dhe lirë dhe pa përdorimin e detergjenteve përplot kemikale të dëmshme për shëndetin tuaj.

Në kuadër të muajit të ofertave të ëmbla, ne kemi rezervuar një serë ofertash për javën e pastrimit të cilat mund t’i përfitoni me zbritje deri në 60% në brendin ROVUS.

Përfito nga zbritjet deri në 60% në produktet e pastrimit dhe mirëmbajtjes së shtëpisë ROVUS duke klikuar KËTU! Vetëm nga data 18 deri me 24 Shkurt.

Thirr falas në numrin pa pagesë 0800 100 90 dhe përfito nga shtupat super-funksionale, aparateve për nivelizimin e ajrit, hekurave për mirëmbajtjen e rrobave, ngrohësve personal e shumë produkteve tjera. /Telegrafi/

Artikull i sponsoruar