Një murgeshë ka zbuluar se si ajo “ia hodhi” burrit të saj i cili po e mashtronte dhe se si ajo krijoi një perandori prej rreth 5 milionë dollarësh.

Sipas mediave të huaja, përcjell Telegrafi, Christine Meeusen, 59 vjeçe, filloi të merrej me kanabis, kur jeta e saj e lumtur familjare u shkatërrua, pasi ajo zbuloi sekretet e errëta të burrit të divorcuar.

Ata kishin tre fëmijë dhe ishin kthyer në Kentaki në Shtetet e Bashkuara nga Amsterdami, kur ajo zbuloi në vitin 2005 se kursimet e saj prej 1 milion dollarë ishin marrë nga burri i saj.

Madje, ajo më pas zbuloi se burri i saj nuk e kishte divorcuar kurrë gruan e tij të parë.

Christine, një analiste biznesi nga Gjeorgjia, në Shtetet e Bashkuara, vendosi të shkonte në Kaliforni dhe të bëhet një murgeshë.

Ajo ndjen se ish-burri i saj ishte i parehatshëm për paratë që ajo kishte bërë për një kompani telekomi amerikane.

“Unë vuaja pasi kuptova se ai kishte shpenzuar të gjitha paratë e mia dhe martesa jonë kishte qenë një gënjeshtër”.

“Gjithçka që donte ishte të më kontrollonte”.

Kështu, duke parë potencialin e bujqësisë së kanabisit në Kaliforni, ajo tani ka ndërtuar me sukses një pasuri fantastike prej rreth 5 milionë dollarësh.

“Ëndrra ime ishte fuqizimi i grave si unë, të cilët kishin një rrugë të përafërt në jetë, për të drejtuar bizneset e tyre, për prodhimin e vajit të kanabisit medicinale për të ndihmuar të sëmurët”.

Ndryshe, thuhet se Ligji i Kalifornisë lejon rritjen e një sasie të kufizuar të bimës për përdorim personal.

Kështu, tani, duke përdorur emrin e saj të ri, ajo prodhon vajin e kanabisit me motra të tjera për ta shitur nëpër botë.

Ajo është gjithashtu një avokate e madhe e përfitimeve të kanabisit në mjekësi.

“Është një fabrikë e mrekullueshme shëruese, gradualisht bota po fillon të hapë idenë e kanabisit si ilaç, në vend që ta trajtojë atë si një ilaç të rrezikshëm”, mendon ajo. /Telegrafi/