Një e ashtuquajtur parashikuese pretendon se ajo u dogj për vdekje në një jetë tjetër; dhe rrëfimin e saj vendosi ta ndajë në TikTok.

Sipas medieve të huaja, përcjell Telegrafi, Stephanie e njohur në TikTok si @thecelticsbrew, thotë se ajo mendon se disa njerëz që vdiqën në një mënyrë veçanërisht të keqe kanë tendencë të kenë frikë në jetën e tanishme nga ajo që i vrau ata më parë.

Duke ndarë pretendimet e saj konspirative, ajo thotë se disa njerëz përfshirë dhe vetë ajo që vdiqën nga zjarri në një jetë tjetër nuk kanë frikë nga flakët. Por, përjashtohet rasti nëse vdekja ka ndodhur në një formë tjetër që përfshin histori me zjarr.

Mirëpo jo vetëm kaq, ajo ka dhënë dhe deklaratën shokuese në video se si njerëzit mund ta kuptojnë nëse kanë vdekur në një incident me zjarr.

Sipas saj, njerëzit të cilët kanë lindur me shenja të kuqe në trupin e tyre, mund të kenë vdekur nga flakët.

@thecelticsbrewFire 🔥 Past Life Cause of Death ##pastlife ##pastlives ##pastliferegression ##reincarnation ##witchtok ##spiritualtiktok ##spiritualtok ##pastlifetrauma ##ZFlipClackdown ##burned ##fire

♬ original sound – Stephanie