0Shares

Samsung shtyu planin e shitjes së Galaxy Note 8 për operatorët e telefonive mobile, zbulojnë burimet koreane të informacionit.

Kompania njoftoi se javën pas zbulimit zyrtar më 23 gusht, fabletët e rinj do të rezervoheshin për ngjarje për ofruesit e rrjetit dhe shitësit e shumtë. Periudha e para-porositjes do të ndodhë midis 1 shtatorit dhe 10 shtatorit dhe lansimi zyrtar është planifikuar tashmë për 15 shtator.

Periudha 10-ditore e para-porosisë është një ditë më e shkurtër se ajo e Galaxy S8 në prill. Megjithatë, Samsung pret interesa masive në para-porosi për Galaxy Note 8 pasi që është praktikisht telefoni i parë Galaxy Note në dy vjet.

Një përfaqësues nga Samsung konfirmoi se “kompania është plotësisht e gatshme, kështu që nuk ka pengesa në lidhje me shitjet e telefonit”.

Një burim tjetër korean ka publikuar informacionin që Galaxy Note 8 mund të arrijë me 3D Touch kudo në ekran. Aktualisht, teknologjia përdoret në Galaxy S8 por është kufizuar në një zonë të vogël ku zakonisht butoni Home është i pozicionuar.

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)