Pemë të shkulura, tenda të përmbysura dhe infrastrukturë e dëmtuar janë ato që kanë lënë pas moti i ligë dhe stuhia në rajonin e Ohrit dhe Prespës dje pasdite dhe në mbrëmje.

Reklama

Sipas turistëve dhe banorëve, stuhia zgjati rreth 20 minuta dhe era e fortë e ndjekur nga shiu dhe qyteti merrte gjithçka para tij, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Për momentin nuk ka informacione për lëndime serioze në njerëz.

Stuhia në Prespë ka dëmtuar çatitë e disa shtëpive, ndërsa ka shkulur edhe 60 shtylla elektrike. Në disa fshatra janë bllokuar rrugët nga rënia e pemëve, ndërsa ka pasur edhe ndërprerje të energjisë elektrike.

Reklama

Kryetari i Resnjës ka deklaruar se nuk ka denoncime për viktima ose të lënduar, por është bërë dëm i madh material./Telegrafi/

Reklama