Dhjetë ditë qëkur Muzeu Kombëtar i Kosovës është rihapur për vizitorë, nuk ka pasur asnjë vizitor.

Zyrtarë të Muzeut të Kosovës tregojnë se janë duke punuar tetë orë në ditë dhe se vizitorët do të kenë mundësi të shohin ekspozitën bazë të këtij institucioni. Por, ata nuk duken asgjëkund… /21Media/