Ministri i Jashtëm Bujar Osmani sot theksoi se Marrëveshja për fqinjësi të mirë me Bullgarinë nuk i zgjidh vetë problemet të cilat janë shfaqur në periudhën e kaluar.

“Nëse i fshehim problemet, nuk do të zgjidhen problemet. I dëgjuam propozimet dhe vlerësoj se më lehtë do të vihet deri në zgjidhjen e çfarëdo çështjesh.

Të gjithë jemi të vetëdijshëm kunjat e kësaj çështje. T’i inkurajojmë të gjitha palët që të vazhdojnë me konstruktivitet”, deklaroi Osmani.

Ai shtoi se Marrëveshja është një kornizë në të cilën ne do të zgjidhim mosmarrëveshjet. Duhet të ulemi dhe në atë kornizë të bisedojmë./Telegrafi/