Më 13 shkurt, në Kino Armata, duke filluar nga ora 17:00 mbahet ora letrare “Republika”

Organizuar nga OJQ-ja “Social Creativity”, ky manifestim këtë vit shënon edicionin e dytë dhe mëton të jetë tradicional, duke u zgjeruar tutje si koncept dhe format.

“Republika”, do të flas përmes vargjeve të poetëve: Primo Shllaku, Sali Bashota, Dije Demiri Frangu, Ilire Zajmi, Donika Dabishevci, Naime Beqiraj, Besnik Camaj, Halil Matoshi, Ilaz Hysaj, Vlora Konushevci, Sibel Halimi dhe Donart Rexhbogaj”, bën të ditur organizatorja, Vlora Ademi.