Ventilatorët më lëkur, për nivelin më luksoz të freskimit

Historia e opsioneve të pazakonta, është përplot me raste ekstreme, si te disa vetura Toyota që kishin edhe kasetofonin deri në vitin 2016, transmeton Telegrafi.

Të tjera janë shumë më të avancuara, siç është njoftimi që bëjnë në çelësa disa vetura Volvo, nëse brenda veturës, është dikush duke pritur.

Tjerat janë qesharake, si aparati për parfum në Fiat 500 apo mbështetëset e duarve që lëshojnë ngrohje në Mercedes.

Gurët shëndritës brenda Rolls-Royce mund të duken joshës, por jo të gjithë do t’i donin në veturat e tyre, janë po ashtu në në mesin e këtyre opsioneve unike dhe të pazakonta në të njëjtë kohë. /Telegrafi/