“EE” sapo ka konfirmuar se telefoni i ri Samsung Galaxy është rrugës për në dyqanet e tyre.

Operatori mobil njoftoi zbulimin e madh në llogarinë e tyre Twitter dhe klientët mund të regjistrohen në qoftë se ata duan të njoftohen kur telefoni është në dispozicion në “EE”.

Kompania koreano-jugore e teknologjisë premton konsumatorët se telefoni i ri Samsung Galaxy do të ketë ‘një kamerë revolucionare që përshtatet si syri i njeriut’.

Gjithashtu, do të jetë në gjendje të marrë imazhe me cilësi të lartë në dritë të fortë dhe shumë të ulët.

“EE” nuk ka caktuar një datë të saktë të lansimit për telefonin, kështu që tani për tani duhet të presim deri në detajet e rradhës.  /Telegrafi/