LAJMI I FUNDIT:

Opeli sjell modelin e ridizenjuar të Grandlandit

Opeli sjell modelin e ridizenjuar të Grandlandit

Opel ka zbuluar zyrtarisht Grandland e saj, i cili ka “shtrënguar rrudhat” dhe ka sjellë disa ndryshime të rëndësishme.

Reklama

Opel prezantoi kryqëzimin subcompact Crossland të ridizenjuar në tetor të 2020 dhe tani është koha që vëllai i saj më i madh, gjithashtu t’i nënshtrohet të njëjtit trajtim. Emërtimi X, si në rastin e modeleve të tjera më të reja nga Russelsheim, ka rënë plotësisht, dhe Grandland ka pësuar disa ndryshime në pjesën e jashtme dhe të brendshme.

Ai miratoi modelin dallues të grilës së përparme të Opel të quajtur Visor, i cili është gjithashtu i pranishëm në supermini Corsa dhe mbikalesë Mokka, ndërsa dritat LED të matricës ditore janë huazuar nga anija kryesore e Insignia. Çdo montim i dritës ka 84 dioda, dhe Opel ka përmirësuar më tej dukshmërinë me një sistem të shikimit të natës infra të kuqe. Ky aparat fotografik mund të zbulojë njerëz dhe kafshë në një distancë deri në 100 metra, motor1.

Më shumë ndryshime u bënë në ambientet e brendshme ku Grandland mori një kroskot të ridizenjuar për t’iu përshtatur ekranit të dyfishtë. Zgjidhja është e ngjashme me atë të modelit Mokka, dhe versionet më të shtrenjta janë në dispozicion me një ekran me prekje 10 inç të krijuar për sistemin e informacionit dhe argëtimit.

Opel ka pajisur Grandland me më shumë teknologji, duke përfshirë një kamera 360 dhe kontroll të lundrimit adaptiv me një funksion ndalimi dhe lëvizje nëse është një model me një transmetim automatik. Crossover i ridizenjuar gjithashtu vjen me një sistem aktiv të mbajtjes së korsisë, si dhe një ndihmës automatik parkimi që parkon dhe parkon automjetin.

Nuk ka ende detaje në lidhje me diskun, por versioni hibrid plug-in mund të shihet në foto. Versioni i mëparshëm u mundësua nga një benzinë turbo 1.6 litërshe me dy motorë elektrikë dhe një fuqi totale prej 296 kuaj/fuqi dhe 450 Nm çift rrotullues, që do të thotë se ka lëvizje me të gjitha rrotat.

Detajet priten në javët e ardhshme, dhe dërgesat te klientët në vjeshtë. /Telegrafi/