LAJMI I FUNDIT:

Opel paralajmëron kthimin e modelit Manta

Opel paralajmëron kthimin e modelit Manta

Opel kthehet në vitet 1970 dhe shpall makinën e saj retro elektrike.

Reklama

Besoni apo jo, kjo pritej. Pasi Hyundai filloi me 45, Renault me 5 të ri, dhe Peugeot prezantoi e-Legend Concept, ishte realiste të pritej një tjetër model elektrik retro.

Në këtë rast, Opel kthehet në vitet shtatëdhjetë të shekullit 20 – në Manta A, dhe njofton makinën e saj elektrike retro. Emri zyrtar është Manta GSe ElektroMOD, dhe video e njoftimit zbulon një dizajn klasik të kombinuar me zgjidhje moderne teknologjike.

Makina elektrike shkon pa thënë, dhe ndryshe nga pjesa e jashtme retro, ne mund të presim një panel modern, digjital brenda.

Shpresojmë për drejtimin e rrotave të pasme dhe potencialin e ofruar nga koncepti i lartpërmendur Peugeot.

Kujtojmë, 504 Coupe të rimishëruar ofroi mbi 450 kuaj fuqi dhe 800 Nm dhe arriti 100 km/orë në më pak se 4 sekonda, përpara se të zhvillonte një maksimum prej 220 km/orë. Autonomia, të paktën në letër, ishte 600 km.