0Shares

Opel Adam bie në mesin e automobilave me më së shumti mundësi për individualizim sipas përzgjedhjes së blerësve.

Modeli i vogël “lifestyle” i Opel ka fituar edhe një mundësi të personalizimit me shenjën Black Jack.

Opsioneve të deritanishme i është shtuar edhe një tjetër, e cila do të gjendet së shpejti në ofertë, Opel Adam Black Jack, transmeton KosovaPress.

Në këtë version dominojnë detaje të zeza: tavani, retrovizorët e jashtëm dhe për herë të parë mbuluesi i motorit i ngjyrosur me nuancën e zezë elegante Onyx Black.  Përveç Opel Adam të rregullt, opsioni i ri Black Jack është i pranishëm edhe në modelet tjera nga familja, siç janë Adam S, Adam Rocks dhe Adam Rocks S.

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)