LAJMI I FUNDIT:

Ohri dhe Pogradeci bashkojnë forcat për liqenin e Ohrit

Ohri dhe Pogradeci bashkojnë forcat për liqenin e Ohrit

Komuna e Ohrit në bashkëpunim me Portin e liqenit, kanë përgatitur një projekt për blerjen e mjeteve të posaçme lundruese për siguri të ujit, transmeton Telegrafi Maqedoni.

Mjetet financiare do të kërkohen gna IPA fondet, bëjnë të ditur nga sektori për turizëm dhe zhvillim ekonomik lokal.


Interesim për këtë projekt ka treguar edhe qyteti i Pogradecit. Kështu, të dy qytetet do të aplikojnë bashkarisht për IPA fondet. Blerja e mjeteve të posaçme për siguri dhe shpëtim në liqein e Ohrit është një nevojë e patjetërsueshme./Telegrafi/