Me një super çmim, për vetëm 11.99 euro, qytetarët e Pejës, mund të përfitojnë shërbimet Premium të
Kujtesa, të cilat i përmban kjo Ofertë.

Kujtesa sjell në shtëpitë e qytetarëve të Pejës internet me shpejtësi deri në 300 Mbps, së bashku me ‘wireless modem’.

Përveç kësaj, Oferta përmban deri në 2 reseiverë me mbi 180 kanale argëtuese për dy televizorë si dhe platformën më të re të Kujtesa, aplikacionin KUGO TV së bashku me librarinë e pafund të filmave dhe serialeve të reja.

E patjetër që kësaj, Kujtesa ia ka bashkëngjitë edhe ligat më ekskluzive të Sportit Botëror, të cilat
transmetohen në ‘High Definition’, vetëm në platformën e Kujtesa.

Këto liga përfshijnë: Champions League, Europa League, Super Liga Turke, Bundesliga Gjermane, Kupa e Spanjës ‘Copa del Rey’, NBA dhe Euroligën e Basketbollit.

Edhe kësaj radhe, për familjen tuaj, oferta përmban nga 4 numra të Zmobile, secili me nga 5 euro mbushje.

Për të përfituar nga Oferta, qytetarët e Pejës mund të vizitojnë dyqanin e Kujtesa në qendër të qytetit, Rruga Mbretëresha Teutë.

Artikull i sponsorizuar