Nuk keni ngrënë drekën të cilën e keni gatuar dje? Ja se si në mënyrën më të mirë t’i përdorni ushqimin e mbetur dhe të gatuani një racion shumë të shijshëm.

Përbërësit:

* 1 vezë,
* mish gjel deti,
* karotë,
* qepë të reja,
* djathë,
* kripë,
* piper,
* bukë bajat

Si të gatuani kaserola të shijshme nga mbetja e drekës së djeshme, shikojeni në videon në vijim – transmeton Telegrafi.

/Telegrafi/