Janë publikuar disa pamje në të cilat shihet një person i cili në një “mënyrë kreative” doli fitues përballë një aparati të lojërave.

Sipas mediave të huaja, përcjell Telegrafi, bëhet fjalë për pamje të marra nga kamerat e sigurisë diku në Tajvan, në të cilat shihet një person i cili nuk heq dorë nga qëllimi i tij, edhe pse nuk ia arriti ta bënte një gjë të tillë në mënyrë të rregullt.

Siç edhe mund të shihet në pamje, ai, pasi dështon, futet përmes një hapësire përmes së cilës dalin shpërblimet, dhe merr shpërblimet të cilat tentonte. /Telegrafi/