Nëse dyshoni se i dashuri juaj është gruar, ja disa shenja të cilat e zbulojnë…

Gruarët zakonisht kanë dukje të shkëlqyeshme dhe sjellje fine, ndërkaq kur i njohin, femrat më së shpeshti dëshirojnë që t’i “qetësojnë” dhe nga ta të bëjnë mashkullin për tërë jetën.

Mirëpo, këto katër shenja zbulojnë që fjala është për mashkullin gruar i cili është vështirë se qetësohet vetëm me një femër, dhe që ai pikërisht është gruar i papërmirësueshëm!

Të gjithë flasin për të

Nëse dëgjoni nga njerëz të ndryshëm që partneri juaj i ri shpesh ndërron femrat, mendoni mbase kjo është e vërtetë, transmeton Telegrafi.

Reklama

m_id_375251_men_relationship

Është tepër romantik

Këta tipa meshkujsh janë mësuar që kujdesin e gjinisë femërore ta përfitojnë me dhurata dhe me gjeste romantike, mirëpo e gjithë kjo zgjat shkurt.

Reklama

Xhentëlmeni mendjelehtë

Meshkujt të cilët shpejt hyjnë në marrëdhënie dashurie me siguri nuk e duan lidhjen afatgjatë.

Është “i përsosur”

Gruarët aktrojnë shkëlqyeshëm. Kanë pasur lidhje me aq shumë femra sa që saktësisht dinë se çka u pëlqen, çka duhet të thonë në raste të caktuara dhe si duhet të sillen në të gjitha situatat. /Telegrafi/