Nga: Jez Williams, Jimi Goodwin dhe Andy Williams (Grupi “Doves”, albumi “Lost Souls”, 2000)
Përktheu: Blerim Shala

Reklama

Çou prej shtratit, merre telefonin, është koha t’i drejtohesh shtypit
Më thuaj, askush nuk mund ta bëjë këtë, një botë e tërë është atje përjashta
Do t’i them të gjithat, do t’i shes të gjithat, do t’i shes
Çou prej shtratit, dil jashtë dhe këndo, qielli blu para, njeriu që i tha të gjithat
Dhe ndjej, thuajse po e humbi kokën, nuk doja të rri
Jetët janë përplasur dhe unë kam marrë çekun tim, zine aeroplanin dhe ik dikah
Do të ik prej këtu, do të ik prej këtu, do të shes.

Reklama

/Telegrafi/