Duhet të ketë një histori interesante pas kësaj.

Sipas mendimit mbizotërues në komente – shoferi i tramvajit i bëri vetes një zyrë për të punuar nga shtëpia gjatë karantinës shkaku pandemisë!

Pamjet e kësaj tramvaje ka tërhequr vëmendjen e shumë njerëzve dhe ka shkaktuar komente të shumta.

“Unë e dua këtë për shtëpinë time”, “Atij kurrë nuk do t’i mungoj tramvaji”, “Kjo është një çati e fortë për garazhën!”, kanë shkruar disa prej komentuesve. /Telegrafi/