LAJMI I FUNDIT:

Një dështim tjetër gjatë një parkimi – mbetet e paqartë se çfarë ndodhi me shoferin

Një dështim tjetër gjatë një parkimi – mbetet e paqartë se çfarë ndodhi me shoferin

Një vend i lirë parkimi është një gjë me të cilën mund të ballafaqohemi në shumë qytete dhe për fat të keq disa njerëz këtë “mund ta përjetojnë keq”.

Reklama

Një rast i tillë mund të thuhet se ishte edhe me një shofer i cili lufton të parkojë mes një Cadillac CTS dhe një Toyota Prius C.

Pavarësisht se duket që ai ka një qasje tepër e kujdesshme, i gjithë ferri shpërthen pasi shoferi përplaset aksidentalisht me njërën nga veturat.

Mbetet e paqartë përse shoferi kishte vështirësi, por ai nuk është i vetmi që ka ngatërruar gazin dhe frenimin.

Ne kemi mbuluar incidente të shumta gjatë viteve, duke përfshirë një ku një shofer ka hedhur aksidentalisht një Lamborghini në një liqen. /Telegrafi/