Njerëzit në rrjetet sociale qeshën dhe më pas u mahniten me një video të regjistruar nga një burrë.

Ai regjistroi hapat e çuditshëm që duhej të bënte për të hapur vetëm një sirtar në kuzhinë.

Kushdo që e ka bashkuar këtë kuzhinë patjetër që nuk e ka menduar mirë. /Telegrafi/

View this post on Instagram

A post shared by LADbible (@ladbible)